YHDISTYKSEN TOIMINTA

Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle on tärkeää yhdessä tekemisen voima. Kouvola on erikoiskaupan ja -palvelun keskus, jossa ei ole unohdettu viihtyvyysasioita tekemällä vuosittain runsaasti ilmaistapahtumia, joiden ”moottorina” Ydinkeskusta ry toimii.

Yhdistys Kouvolan kehittämisen ytimessä jo yli 25 vuotta

Kouvolan Ydinkeskusta ry on perustettu vuonna 1997 ja yhdistys on jo yli kaksi vuosikymmentä ollut vaikuttamassa keskustan kehittymiseen Kouvolassa. Toiminta on monipuolista ja pitää sisällään mm. tapahtumien ja eri palveluiden tarjoamista keskustan alueella. Yhdistyksellä on yli 80 jäsenyritystä ja yhteistyökumppania, jotka mahdollistavat omalla työllään ja osallistumisellaan yhdistyksen toiminnan.

Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä Kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys ja toimii aktiivisesti myös valtakunnallisella tasolla. Yhdistyksen toiminta on palkittu valtakunnallisella Suomen paras kaupunkikeskusta -tunnuksella vuosina 2003 ja 2020, joka kannustaa edelleen pitkäjänteiseen työhön keskustan kehittämiseksi.

Toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi aloitti työnsä Kouvolan Ydinkeskusta ry:llä 10.6.2019.


Kouvolan Ydinkeskusta ry on monen toiminnan yhdistys

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimintaan kuuluu monia toimintoja: toimistopalveluita, tapahtumien järjestämistä, eri työryhmiä, keskustan tori- ja katuvuokrausta ja erilaisten markkinointivaihtoehtojen tarjoamista.

Toimistopalvelut

Kouvolan Ydinkeskusta ry tarjoaa jäsenilleen monia toimistopalveluja. Nämä pitävät sisällään mm. apua lupa-asioissa, markkinointi- ja tiedotusapua medialle, ja monille eri viranomaisille sekä yhteismarkkinointien organisointia keskustan alueella.

TYÖRYHMÄT

Kouvolan Ydinkeskusta ry:llä on monia työryhmiä, jotka keskittyvät keskustan kehittämiseen: ravintolatyöryhmä, torityöryhmä sekä tekniikkatyöryhmä. Lisäksi Kouvolan Ydinkeskusta ry osallistuu moniin keskustan kehittämistä koskeviin työryhmiin, ja ajaa jäsenistönsä etua kaupungin, maakunnan ja valtakunnantasolla. Yhdistyksen omilla tapahtumilla on myös omat työryhmänsä, joka koostuu, keskustan yrittäjistä ja yhteistyökumppaneista, mm. kaupungilta ja viranomaisista.

TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN

Kouvolan Ydinkeskusta järjestää itse sekä yhteistyössä muiden tahojen kanssa suuren määrän tapahtumia vuosittain. Yhdistyksen tunnetuimpiin tapahtumiin kuuluvat mm. Taiteiden Yö, Senioreiden Suhinat ja Kouvolan Joulunavaus, sekä erilaiset markkinat keskustassa. Uusia tapahtumia ja innovaatioita pyritään kehittämään jatkuvasti lisää.

MARKKINOINTI

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monia markkinointikeinoja Kouvolan keskustassa. Nettisivumainonnan ja sosiaalisenmedian lisäksi jäsenistöllä on mahdollisuus vuokrata keskustan pylväsbanderollipaikkoja (välikatu ja keskikatu), tuoda julisteitaan keskustan infotauluille ja saada äänimainoksensa kuulumaan Kävelykatu Manskilla edullisesti.

TORI- JA KATUVUOKRAUS

Kouvolan Ydinkeskusta ry myöntää myyntiluvat sekä luvat tapahtumille ja kaikelle esittelytoiminnalle Kouvolan Kauppatorilla ja Kävelykatu Manskilla sekä Keskuspuistossa ja Jaakonpuistossa. Myös maankäyttöluvat ravintoloiden- ja kahviloiden terasseille myönnetään Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimesta keskustassa.

Yhdessä luomme vetovoimaisen, elävän keskustan, missä on hyvä ilmapiiri liike-elämään, sekä vapaa-ajan viettoon.


Haluatko liittyä jäseneksemme?

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.


Tapahtumien tiedottaminen ja järjestäminen

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kaikilla jäsenillä ja yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus saada tapahtumansa näkyviin tapahtumakalenteriimme.

LÄHETÄ tapahtumasi tiedot ja mahdolliset kuvat osoitteeseen manski@kouvolanydinkeskusta.fi.

KOUVOLAN KESKUSTAN TAPAHTUMAOHJE

Ohjeesta löydät tietoja mm. myyntipaikoista, paikkamaksuista, rajoituksista ja vaatimuksista.

Jos olet suunnittelemassa tapahtumaa Kouvolan keskustaan niin apua ja ohjeita voi tiedustella Kouvolan Ydinkeskusta ry:ltä. Paikkavaraukset Kävelykatu Manskille, Kouvolan Kauppatorille, Keskuspuistoon ja Jaakonpuiston lavalle tehdään Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kautta. Ilman yhdistyksen lupaa ei näissä paikoissa saa järjestää tapahtumia/tilaisuuksia, eikä harjoittaa myynti- tai esittelytoimintaa.

Tule mukaan suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia kanssamme! Hyviä kehitysidoita, ja uusia ideoita tapahtumiin, otamme mielellämme vastaan.

TIEDOTE TAPAHTUMIIN OSALLISTUMISESTA 2024 (tulossa)

Tapahtumakalenterin löydät osoiteesta KOUVOLANSOME.COM