TERASSILUVAT

Kouvolan Ydinkeskusta ry vuokraa keskustan terassialueet ravintoloille ja kahviloille vuosittain kesäkaudeksi 1.4.–31.10. ja talvikaudeksi 1.11.–31.3.
Terassialueen vuokrahinnat määräytyvät terassin koon ja sijainnin mukaan.
Terassilupamaksun maksettuanne toimitamme Teille terassiluvat/päätöspöytäkirjat sekä kartan terassin sijainnista.

Hoidamme myös terassien tilapäiset laajennusluvat samalla kertaa, joten ilmoittakaa jo nyt, mikäli anotte terassin laajennusta esim. tietyille illoille tai tapahtumiin.


TERASSILUPIEN HAKEMINEN

Pyydämme Teitä ystävällisesti täyttämään terassilupahakemuksen ja palauttamaan sen toimistollemme viimeistään 25.3. mennessä. Liittäkää myös mahdollinen terassin pohjapiirustus hakemukseen. Jos terassinne pysyvät ennallaan, niin ilmoitattehan siitäkin (tällöin ei tarvitse hakemusta täyttää).

LOMAKE TÄSTÄ.


TERASSIEN SIISTEYDEN HUOMIOIMINEN

Pyydämme ravintola- ja kahvilayrittäjiä kiinnittämään huomiota terassien ja niiden ympäristön siisteyteen, ulkonäköön sekä viehättävyyteen. Kesäisin on erityisen tärkeää nämä huomioida.

Roskat, tupakantumpit, servietit, mukit, lasinsirut, ruuanmurut yms. tulisi kerätä/siivota päivän aikana ja aina kun sihen on mahdollisuus. Etenkin lasinsiruista voi aiheutua vakavia haittoja lapsille ja pyörien/pyörätuolien renkaille. Roskat ja ruuanjätteet houkuttelevat lintuja levittämään niitä.

Terassien epäsiisteydestä tulee paljon palautetta yhdistyksellemme, joten toivoisimmekin yritysten kiinnitettävän erityistä huomiota siisteyteen.


%d bloggaajaa tykkää tästä: