KAUPPATORI

MYYNTIAJAT

Toripäivät ovat maanantaista lauantaihin klo 7-15.

TORIPAIKKOJEN KÄYTÄNTÖ

Myyntipaikan koko on yksi ruutu eli 4 x 4 metriä. Samaan myyntiruutuun voidaan myydä useampia pöytäpaikkoja. Myyntikojun, pöydän, auton tai muun laitteen reuna tai sen osa ei saa ei saa ylittää merkittyä rajaa.

Tavarat saa tuoda myyntipaikalle aikaisintaan klo 5.00 ja ne on korjattava sieltä pois viimeistään tunnin kuluessa myyntiajan päättymisestä.

Myyntipaikan haltijan on pidettävä myyntipaikka puhtaana roskista. Mitään jätteitä ei saa jättää paikalle, vaan ne on kerättävä jätesäiliöön tai torivalvojan osoittamaan paikkaan. Olkilyhteet ja kuivat vastat on tuotava myytäviksi muovikalvoon paketoituna. Lintujen syöttö torialueella on kielletty.

Paikan vuokranneiden tulee laittaa nimi ja kotipaikka näkyville. Myytäessä muita kuin suomalaisia tuotteita, tulee tuotteiden alkuperämaan olla näkyvillä. Elintarvikkeiden myynnin osalta tulee noudattaa terveysvalvonnan ohjeita. Pysäköinti torialueella vain torivalvojan luvalla. Mikäli myyntitoiminta edellyttää auton tuomista torialueelle, tulee huolehtia siitä, ettei autoista valu öljyä torialueelle ja, että auto sijaitsee myyntiruudun sisäpuolella.

Myyntiaika kauppatorilla on arkipäivisin klo 7.00-15.00. Tai sopimuksen mukaan. Tapahtumien aikana myyntiaika on mainittu erikseen.

Myyntipaikan voi vuokrata torilta vuosipaikkana, kuukausipaikkana tai päiväpaikkana.

Vuosipaikka ja kuukausipaikka oikeuttavat myyntiin nimetyllä paikalla torin aukioloaikoina ko. ajan, siten täsmennettynä, että jos toriaikana torilla järjestetään erikoisohjelmaa, torivalvojalla on oikeus ko. päivänä osoittaa myyjän käyttöön korvaava paikka, mikäli alkuperäistä paikkaa tarvitaan ohjelman suorittamista tai tilaisuuden järjestelyjä varten.

Kauppatorilta saa lainaan myyntipöytiä, jotka tulee palauttaa myynnin loputtua pöytävarastoon.

Kukkia Kouvolan Kauppatorilla Kesämarkkinoilla 2023.
SÄÄNNÖT JA OHJEET

Kouvolan Kauppatorin säännöt

Kouvolan keskustan tapahtumaohje 2023

Ohjeesta löydätte tietoja mm. myyntipaikoista, paikkamaksuista, rajoituksista ja vaatimuksista.

PAIKKAVARAUKSET

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta
p. 044 311 8251 tai 044 311 8250, manski@kouvolanydinkeskusta.fi

Kouvolan Kauppatorin myyntipaikkakartta

KOUVOLA-KONTIN VUOKRAUS

Kouvola-kontissa suuret ikkunat ja kattoikkuna.
Kouvola-kontti kuvattu ulkoapäin torilla kesäkuussa.
KAUPPATORIN VAKIOMYYJÄT

Löydät lisätietoja Kouvolan Kauppatorin vuosi- ja kuukausipaikkalaisista KouvolanSomesta.

HINNAT

Vuosipaikka
Vuosipaikka 400 €/paikka (Hinta ei ole alv-veron alaista tuloa)

Kuukausipaikka
Myyntipaikka 1-11 kk ajalle 140 €/kk (sis. alv)

Myyntipaikan vuokraaja voi valita kumpaa hintaa käytetään vuotta lyhyemmän ajan ollessa kyseessä. Myyntipaikan vuokrausta ei peruuteta eikä sitä voi luovuttaa toiselle kesken vuokrakauden ellei kyseessä ole vastikkeeton saanto.

Ellei paikan lunastanut torikauppias myyntipäivänä klo 8.00 mennessä ole saapunut myyntipaikalleen tai ilmoittanut torivalvojalle saapuvansa myöhemmin tai jos on etukäteen tiedossa ettei torikauppias saavu myyntipaikalleen myyntipäivänä, saa torivalvoja luovuttaa paikan toiselle vahvistetusta kertamaksusta.

Kesäaika huhti-syyskuu (sis. alv)
Telttapaikka / 4x4m 15 €
Pöytäpaikka 10 €
Myynti autosta 20 €

Talviaika loka-maalikuu (sis. alv)
Telttapaikka / 4x4m 10 €
Pöytäpaikka 6 €
Myynti autosta 15 €

Sähkö (sis. alv)*
Sähkö – 10 € / päivä
Sähkö vain maksupäätteeseen – 5 € / päivä
Voimavirta – 45 € / päivä
Kuukausisähkö / valovirta – 70 €
Kuukausisähkö / valovirta vain maksupäätteeseen – 35 €
Kuukausisähkö / voimavirta – 100 €
Useampi voimavirta – 100 € / päivä 
(mahdolliset sähkön rakennuskustannukset itse)

Pitkäaikaisten sopimusten tai toritoimintaan verrattuna poikkeuksellisen paljon sähköä käyttävien kohteiden osalta toimija sopii erikseen omasta sähköliittymästään sähkölaitoksen kanssa. (tarkentuu v. 2024)

Kauppatorin Markkinat
8.6.2023, 10.8.2023
Telttapaikka / 4x4m 20 €
Pöytäpaikka 15 €
Myynti autosta 25 €
Sähköt normaalin hinnaston mukaisesti.

Markkinoille alustavan myyntipaikkavarauksen tehneen myyjän on saavuttava paikalle klo 8.00 mennessä. Kun teette alustavan myyntipaikkavarauksen markkinoille, ilmoitattehan toimistolle, jos tulet myöhemmin kuin klo 8.00. Myyntipaikkavaraus annetaan toiselle myyjälle, jos varauksen tehnyt ei saavu paikalle ajoissa ilmoittamatta. Vuosipaikkalaisten tulee olla markkinoilla paikalla viimeistään klo 7.00 (ellei ole toisin ilmoittanut), muutoin paikka voidaan luovuttaa satunnaismyyjälle.

Sadonkorjuupäivä Kauppatorilla 12.8.2023 klo 9-14
Telttapaikka / 4x4m 30 €
Pöytäpaikka 25 €
Myynti autosta 35 €
Sähköt normaalin hinnaston mukaisesti.
manski@kouvolanydinkeskusta.fi, 044 311 8251

Kauppatorin vakituiset myyjät myyvät tuotteitaan ns. perunarivissä autoineen.

PAIKKOJEN LASKUTUS

Kouvolan Ydinkeskusta ry laskuttaa myyntipaikkavuokrat ja sähkömaksut. Vuosipaikkojen vuokra maksetaan yhdessä erässä toukokuun 15. päivään mennessä ja muut vuokrat ennen myyntipäivää tai viimeistään myyntipäivänä käteisellä tai laskulla.

Jos myyntipaikan vuokraaja ei ole suorittanut vuokran maksua eräpäivään mennessä, ei hänellä ole oikeutta harjoittaa torimyyntiä ennekuin erääntynyt maksu on kokonaan korkoineen suoritettu.

TIEDOTE MARKKINOIDEN JA TAPAHTUMIEN PAIKKAVARAUKSISTA (tulossa 2024)


KAUPPATORIN FACEBOOK