KAUPPATORI

MYYNTIAJAT

Toripäivät ovat maanantaista lauantaihin klo 7-15.

TORIPAIKKOJEN KÄYTÄNTÖ

Myyntipaikan koko on yksi ruutu eli 4 x 4 metriä. Samaan myyntiruutuun voidaan myydä useampia pöytäpaikkoja. Myyntikojun, pöydän, auton tai muun laitteen reuna tai sen osa ei saa ei saa ylittää merkittyä rajaa.

Tavarat saa tuoda myyntipaikalle aikaisintaan klo 5.00 ja ne on korjattava sieltä pois viimeistään tunnin kuluessa myyntiajan päättymisestä.

Myyntipaikan haltijan on pidettävä myyntipaikka puhtaana roskista. Mitään jätteitä ei saa jättää paikalle, vaan ne on kerättävä jätesäiliöön tai torivalvojan osoittamaan paikkaan. Olkilyhteet ja kuivat vastat on tuotava myytäviksi muovikalvoon paketoituna. Lintujen syöttö torialueella on kielletty. Myös koirien ulkoiluttaminen on kielletty torin aukioloaikoina torialueella.

Paikan vuokranneiden tulee laittaa nimi ja kotipaikka näkyville. Myytäessä muita kuin suomalaisia tuotteita, tulee tuotteiden alkuperämaan olla näkyvillä. Elintarvikkeiden myynnin osalta tulee noudattaa terveysvalvonnan ohjeita. Pysäköinti torialueella vain torivalvojan luvalla. Mikäli myyntitoiminta edellyttää auton tuomista torialueelle, tulee huolehtia siitä, ettei autoista valu öljyä torialueelle ja, että auto sijaitsee myyntiruudun sisäpuolella.

Myyntiaika kauppatorilla on arkipäivisin klo 7.00-15.00. Tapahtumien aikana myyntiaika on mainittu erikseen.

Myyntipaikan voi vuokrata torilta vuosipaikkana, kuukausipaikkana tai päiväpaikkana.

Vuosipaikka ja kuukausipaikka oikeuttavat myyntiin nimetyllä paikalla torin aukioloaikoina ko. ajan, siten täsmennettynä, että jos toriaikana torilla järjestetään erikoisohjelmaa, torivalvojalla on oikeus ko. päivänä osoittaa myyjän käyttöön korvaava paikka, mikäli alkuperäistä paikkaa tarvitaan ohjelman suorittamista tai tilaisuuden järjestelyjä varten.

Kauppatorilta saa lainaan myyntipöytiä, jotka tulee palauttaa myynnin loputtua pöytävarastoon.

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Katso Kauppatorin säännöt TÄSTÄ.

Löydät Kouvolan keskustan tapahtumaohjeen 2022 TÄSTÄ.

Ohjeesta löydätte tietoja mm. myyntipaikoista, paikkamaksuista, rajoituksista ja vaatimuksista.

PAIKKAVARAUKSET

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta
p. 044 311 8250 tai 044 311 8251, varaukset@kouvolanydinkeskusta.fi

Torin myyntipaikkakartta löytyy TÄSTÄ.

KAUPPATORIN VAKIOMYYJÄT

Löydät lisätietoja Kouvolan Kauppatorin vuosi- ja kuukausipaikkalaisista täältä.

HINNAT

Vuosipaikka
Vuosipaikka 400 €/paikka (Hinta ei ole alv-veron alaista tuloa)

Kuukausipaikka
Myyntipaikka 1-11 kk ajalle 140 €/kk (sis. alv)


Myyntipaikan vuokraaja voi valita kumpaa hintaa käytetään vuotta lyhyemmän ajan ollessa kyseessä. Myyntipaikan vuokrausta ei peruuteta eikä sitä voi luovuttaa toiselle kesken vuokrakauden ellei kyseessä ole vastikkeeton saanto.

Ellei paikan lunastanut torikauppias myyntipäivänä klo 8.00 mennessä ole saapunut myyntipaikalleen tai ilmoittanut torivalvojalle saapuvansa myöhemmin tai jos on etukäteen tiedossa ettei torikauppias saavu myyntipaikalleen myyntipäivänä, saa torivalvoja luovuttaa paikan toiselle vahvistetusta kertamaksusta.

Kesäaika huhti-syyskuu (sis. alv)
Telttapaikka / 4x4m 15 €
Pöytäpaikka 10 €
Myynti autosta 20 €

Talviaika loka-maalikuu (sis. alv)
Telttapaikka / 4x4m 10 €
Pöytäpaikka 6 €
Myynti autosta 15 €

Markkinat
Telttapaikka / 4x4m 20 €
Pöytäpaikka 15 €
Myynti autosta 25 €

Markkinoiden tiedote TÄSTÄ.

Sähkö (sis. alv)
35 €/kk
5 €/päivä

Voimavirran käytöstä korvaus arvioidaan erikseen todellisen käytön perusteella.

Paikkojen laskutus
Kouvolan Ydinkeskusta ry laskuttaa myyntipaikkavuokrat ja sähkökorvaukset. Vuosipaikkojen vuokra maksetaan yhdessä erässä toukokuun loppuun mennessä ja muut vuokrat ennen myyntipäivää tai viimeistään myyntipäivänä käteisellä.

Jos myyntipaikan vuokraaja ei ole suorittanut vuokran maksua eräpäivään mennessä, ei hänellä ole oikeutta harjoittaa torimyyntiä ennekuin erääntynyt maksu on kokonaan korkoineen suoritettu.

KAUPPATORIN MARKKINAT

to 10.3.2022 klo 9–14 Maalismarkkinat

to 14.4.2022 klo 9-14 Huhtimarkkinat

to 12.5.2022 klo 9-14 Toukomarkkinat

to 9.6.2022 klo 9–14 Kesämarkkinat

to 11.8.2022 klo 9–14 Elomarkkinat

to 8.9.2022 klo 9–14 Syysmarkkinat

to 13.10.2022 klo 9-14 Lokamarkkinat

to 8.12.2022 klo 9–14 Joulumarkkinat

Alustavan myyntipaikkavarauksen tehneen myyjän on saavuttava paikalle klo 8.00 mennessä. Kun teette alustavan myyntipaikkavarauksen, ilmoitattehan toimistolle, jos tulet myöhemmin kuin klo 8.00. Myyntipaikkavaraus annetaan toiselle myyjälle, jos varauksen tehnyt ei saavu paikalle ajoissa ilmoittamatta. Vuosipaikkalaisten tulee olla paikalla viimeistään klo 7.00 (ellei ole toisin ilmoittanut), muutoin paikka voidaan luovuttaa satunnaismyyjälle.


%d bloggaajaa tykkää tästä: